SKOPSKI LEGURI - FERROALLOYS PRODUCTION

СРЕЌНИ ПРАЗНИЦИ

 

Почитувани колеги!


Во 2013 година сите ние работевме со иста цел, се радувавме на успехот на секој вработен во фабриката како на наша заедничка победа и си помагавме еден на друг за да ги надминеме потешкотиите.


Во Скопски Легури работат извонредни луѓе, лојални кон претпријатието, посветени со душа и со срце, со богато искуство, знаење и моќ.


На сите Ви ја честитам Новата 2014 година и Божиќните празници и Ви посакувам здравје, среќа, просперитет и празнично расположение.


Нека во секое семејство владее радост и хармонија, да ги остварите сите замислени планови и да ги исполните сите Ваши желби.


Нека Новата Година Ви донесе нови искуства, надеж и оптимизам.Со почит,


Генерален директор

Денис Корнијенко

LME Official Prices (US$/tonne) for

NICKEL
 CASH BUYER  
 CASH SELLER &  SETTLEMENT   
 3-MONTHS BUYER  

LME Official Opening Stock
(in tonnes)

IWC Replica Watches Panerai Replica

NICKEL
 

Contact Information

Skopski Leguri DOOEL
Address:
16 Makedonska Brigada № 18,
1000 Skopje, R. Macedonia

Tel: +389 (2) 2603 406
Fax: +389 (2) 2603 400

E-mail: kontakt@skopskileguri.com

Blancpain Replica Watches Franck Muller Swiss Replica Patek Philippe Replica Patek Philippe Aquanaut Replica Watches Patek Philippe Nautilus Replica Cartier Replica Watches Cartier Ballon Bleu Replica Watches Calibre de Cartier Replica Watches Omega Replica Watches Omega Aqua Terra Replica Watches Replica Watches