SKOPSKI LEGURI - FERROALLOYS PRODUCTION

На Скопски Легури и беше врачена Плакета за инвестициони активности

 

На 18ти февруари 2013 година, Стопанска комора на Македонија им додели признанија на менаџери кои инвестирале во нови производни погони во Република Македонија, во периодот на кризата, од 2008 година до денес.

 

Стопанската комора на Македонија, нашата најзначајна бизнис – заедница, пред две години токму на овој ден го промовираше новиот модел за економски развој на нашата држава. Централно место во него заземаше определбата за зголемување на производството и извозот, значи, токму она што присутните компании го прават во изминатите години во услови на криза. Ние тоа мора да го респектираме, потенцираме и поддржиме.- подвлече претседателот на Стопанската комора, Бранко Азески.

 

На Скопски Легури и беше врачена Плакета во знак на признание за инвестициони активности во нови производни капацитети во Р. Македонија во услови на криза, која ја подигна Генералниот директор, Денис Корнијенко.

 

повеќе:  http://www.mchamber.org.mk/(S(g3sfgd55o4ldmqmtctam1o55))/default.aspx?lId=1&mId=55&evt=2&evId=18125

 

LME Official Prices (US$/tonne) for

NICKEL
 CASH BUYER  
 CASH SELLER &  SETTLEMENT   
 3-MONTHS BUYER  

LME Official Opening Stock
(in tonnes)

IWC Replica Watches Panerai Replica

NICKEL
 

Contact Information

Skopski Leguri DOOEL
Address:
16 Makedonska Brigada № 18,
1000 Skopje, R. Macedonia

Tel: +389 (2) 2603 406
Fax: +389 (2) 2603 400

E-mail: kontakt@skopskileguri.com

Blancpain Replica Watches Franck Muller Swiss Replica Patek Philippe Replica Patek Philippe Aquanaut Replica Watches Patek Philippe Nautilus Replica Cartier Replica Watches Cartier Ballon Bleu Replica Watches Calibre de Cartier Replica Watches Omega Replica Watches Omega Aqua Terra Replica Watches Replica Watches