SKOPSKI LEGURI - FERROALLOYS PRODUCTION

Скопски Легури отвори спортска просторија за вработените

На ден 30.01.2013 година, во 10 часот, Генералниот директор на Скопски 

Легури ДООЕЛ, г. Денис Корнијенко, ја отвори спортската просторија  

за вработените.

 

Физичката активност е најдоброто нешто што можете да го практикувате 

за да го одржите и подобрите физичко и ментално здравје, а исто така и 

да го подобрите имунитетот. Повеќе научни студии покажуваат 

дека  редовната физичка активност кај луѓето предизвикува зголемена 

самодоверба, расположение, го намалува стресот и анксиозноста. Со 

вежбањето го зајакнуваме мускулниот и кардиоваскуларниот систем, а 

исто така и превентивно делуваме на многу болести.

 

Затоа со цел да им излеземе во пресрет на вработените, да им

овозможиме бесплатно користење на спортската опрема, за

подобрување и одржување на физичката кондиција, како и да го

зајакнеме корпоративниот дух отворивме спортска просторија за нашите

вработени. Повелете!

 

За сите информации во врска со користењето на спортската просторија,

обратете се до Раководителот на Обезбедување, Гоце Трајковски.

 

LME Official Prices (US$/tonne) for

NICKEL
 CASH BUYER  
 CASH SELLER &  SETTLEMENT   
 3-MONTHS BUYER  

LME Official Opening Stock
(in tonnes)

IWC Replica Watches Panerai Replica

NICKEL
 

Contact Information

Skopski Leguri DOOEL
Address:
16 Makedonska Brigada № 18,
1000 Skopje, R. Macedonia

Tel: +389 (2) 2603 406
Fax: +389 (2) 2603 400

E-mail: kontakt@skopskileguri.com

Blancpain Replica Watches Franck Muller Swiss Replica Patek Philippe Replica Patek Philippe Aquanaut Replica Watches Patek Philippe Nautilus Replica Cartier Replica Watches Cartier Ballon Bleu Replica Watches Calibre de Cartier Replica Watches Omega Replica Watches Omega Aqua Terra Replica Watches Replica Watches