SKOPSKI LEGURI - FERROALLOYS PRODUCTION

СРЕЌНИ ПРАЗНИЦИ

 

 

Почитувани колеги,  Драги пријатели,

 


Срдечно Ви ја честитам Новата Година и Ви посакувам Честит Божиќ!

 

Нека годината што следи биде година на нови достигнувања, просперитет и продуктивна работа!

 

Убедени сме дека во 2013 година, достигнувањата ќе бидат уште поголеми, желба за победа

уште посилна и финансиската благосостојба постабилна!

 

Искрено Ви посакуваме Вам и на Вашите блиски многу здравје, радост и среќа во Новата 2013!


Со почит,
Генерален директор
Денис Корнијенко

LME Official Prices (US$/tonne) for

NICKEL
 CASH BUYER  
 CASH SELLER &  SETTLEMENT   
 3-MONTHS BUYER  

LME Official Opening Stock
(in tonnes)

IWC Replica Watches Panerai Replica

NICKEL
 

Contact Information

Skopski Leguri DOOEL
Address:
16 Makedonska Brigada № 18,
1000 Skopje, R. Macedonia

Tel: +389 (2) 2603 406
Fax: +389 (2) 2603 400

E-mail: kontakt@skopskileguri.com

Blancpain Replica Watches Franck Muller Swiss Replica Patek Philippe Replica Patek Philippe Aquanaut Replica Watches Patek Philippe Nautilus Replica Cartier Replica Watches Cartier Ballon Bleu Replica Watches Calibre de Cartier Replica Watches Omega Replica Watches Omega Aqua Terra Replica Watches Replica Watches