SKOPSKI LEGURI - FERROALLOYS PRODUCTION

Честит Велигден

 

На сите вработени во Скопски Легури, на нашите соработници и сите верници од православна вероисповед им го честитам претстојниот празник Христовото Воскресение - Велигден. 

 

Овој животворен ден, денот на Христовото Воскресение ни дава надеж и верба во подобро утре и ни дава поттик за меѓусебно почитување и постигнување повисоки цели.

 

Ова е празник на зближување со семејството, празник на хармонијата, љубовта и убавите мисли. 

 

На  вработените во Скопски Легури, кои како едно големо семејство сплотено работат веќе долги години почитувајќи ги Христовите учења за пожртвуваност, добрина и праведност и кои даваат сè од себе за нашата компанија да успее, им посакувам блажени празнични денови, мир и бериќет! 

 

Со почит,

Денис Корнијенко

Генерален директор

 

 

LME Official Prices (US$/tonne) for

NICKEL
 CASH BUYER  
 CASH SELLER &  SETTLEMENT   
 3-MONTHS BUYER  

LME Official Opening Stock
(in tonnes)

IWC Replica Watches Panerai Replica

NICKEL
 

Contact Information

Skopski Leguri DOOEL
Address:
16 Makedonska Brigada № 18,
1000 Skopje, R. Macedonia

Tel: +389 (2) 2603 406
Fax: +389 (2) 2603 400

E-mail: kontakt@skopskileguri.com

Blancpain Replica Watches Franck Muller Swiss Replica Patek Philippe Replica Patek Philippe Aquanaut Replica Watches Patek Philippe Nautilus Replica