SKOPSKI LEGURI - FERROALLOYS PRODUCTION

Ден на металурзите

 

Почитувани вработени во Скопски Легури, драги пријатели!  

Срдечно Ви го честитам нашиот професионален празник -  Денот на металурзите.   

  

Работата на металурзите, која се слави низ историјата и работната традиција, со право заслужува почит и уважување.


Металургијата влијае на работата на практично сите други индустрии, и отсекогаш била водечка гранка на економијата во секоја земја.


Напорната работа, вештината, одговорноста и посветеноста на нашите вработени кон работата
 заслужуваат  вистинско  признание и длабока почит.


Благодарение на Вашата висока професионалност, храброст и посветеност во извршувањето на сложените задачи, нашата компанија
ги усвојува најновите технологии и ги реализира инвестициските проекти.


Почитувани колеги! Искрено им посакувам на сите вработени во компанијата и нивните семејства добро здравје,  успех и  благосостојба, а исто така и просперитет на нашата компанија.

 

Генерален директор 

Денис Корнијенко 

Одлука за наградување и пофалби на вработени во Скопски Легури ДООЕЛ

LME Official Prices (US$/tonne) for

NICKEL
 CASH BUYER  
 CASH SELLER &  SETTLEMENT   
 3-MONTHS BUYER  

LME Official Opening Stock
(in tonnes)

IWC Replica Watches Panerai Replica

NICKEL
 

Contact Information

Skopski Leguri DOOEL
Address:
16 Makedonska Brigada № 18,
1000 Skopje, R. Macedonia

Tel: +389 (2) 2603 406
Fax: +389 (2) 2603 400

E-mail: kontakt@skopskileguri.com

Blancpain Replica Watches Franck Muller Swiss Replica Patek Philippe Replica Patek Philippe Aquanaut Replica Watches Patek Philippe Nautilus Replica