SKOPSKI LEGURI - FERROALLOYS PRODUCTION

СРЕЌНИ ПРАЗНИЦИ

 

 

 

 


Почитувани колеги,  Драги пријатели,

 

Срдечно Ви ја честитам Новата 2012 Година и Ви посакувам честит Божиќ.

2011 ни донесе многу промени и значајни настани. Почитувани колеги, Искрено Ви

благодарам на сите за Вашата работа и лојалност.

 

Сигурен сум дека во Новата Година, благодарение на Вашата професионалност и високо чувство на одговорност, ќе ги исполниме и најсериозните задачи, кои ќе се најдат пред нас.


Нека Новата Година ви донесе среќа, просперитет и успех на сите полиња. Среќа, добро здравје и се најдобро за Вас и Вашите семејства.


Генерален директор

Денис Корнијенко

LME Official Prices (US$/tonne) for

NICKEL
 CASH BUYER  
 CASH SELLER &  SETTLEMENT   
 3-MONTHS BUYER  

LME Official Opening Stock
(in tonnes)

IWC Replica Watches Panerai Replica

NICKEL
 

Contact Information

Skopski Leguri DOOEL
Address:
16 Makedonska Brigada № 18,
1000 Skopje, R. Macedonia

Tel: +389 (2) 2603 406
Fax: +389 (2) 2603 400

E-mail: kontakt@skopskileguri.com

Blancpain Replica Watches Franck Muller Swiss Replica Patek Philippe Replica Patek Philippe Aquanaut Replica Watches Patek Philippe Nautilus Replica Cartier Replica Watches Cartier Ballon Bleu Replica Watches Calibre de Cartier Replica Watches Omega Replica Watches Omega Aqua Terra Replica Watches Replica Watches