SKOPSKI LEGURI - FERROALLOYS PRODUCTION

Честит Ден на металурзите

 

 

 

Почитувани вработени во Скопски Легури, драги колеги и пријатели! 

 

Искрено им посакувам на сите вработени во металуршкиот сектор,

како и на нивните семејства, добро здравје, успех и  благосостојба.

 

Посебно сакам да им честитам, а исто така и да им се заблагодарам на

сите вработени во Скопски Легури  за  нивната професионалност, посветеност

и напорна работа.

 

Металурзите и нивната работа се движечка сила на економијата и со право

заслужуваат длабока почит и признание.

 

Ви го честитам нашиот професионален празник, Денот на металурзите.   

 

Генерален директор

Денис Корнијенко

LME Official Prices (US$/tonne) for

NICKEL
 CASH BUYER  
 CASH SELLER &  SETTLEMENT   
 3-MONTHS BUYER  

LME Official Opening Stock
(in tonnes)

IWC Replica Watches Panerai Replica

NICKEL
 

Contact Information

Skopski Leguri DOOEL
Address:
16 Makedonska Brigada № 18,
1000 Skopje, R. Macedonia

Tel: +389 (2) 2603 406
Fax: +389 (2) 2603 400

E-mail: kontakt@skopskileguri.com

Blancpain Replica Watches Franck Muller Swiss Replica Patek Philippe Replica Patek Philippe Aquanaut Replica Watches Patek Philippe Nautilus Replica Cartier Replica Watches Cartier Ballon Bleu Replica Watches Calibre de Cartier Replica Watches Omega Replica Watches Omega Aqua Terra Replica Watches Replica Watches