SKOPSKI LEGURI - FERROALLOYS PRODUCTION

ЧЕСТИТ ВЕЛИГДЕН

 

 

Почитувани работници, драги пријатели и деловни соработници,

 

На сите христијански верници Ви го честитаме претстојниот празник Велигден. Овој празник е спој на верата и традицијата, празник  на љубовта и мирот и го претставува триумфот на животот над смртта, на доброто над злото. 

 

За многу години да ни е Велигден!

 

Ви посакуваме празничните денови да ги поминете во  духовен мир, радост и благосостојба. 

 

 

Христос воскресна!

 

Навистина воскресна!

 

Со почит,

Генерален директор

Денис Корнијенко


LME Official Prices (US$/tonne) for

NICKEL
 CASH BUYER  
 CASH SELLER &  SETTLEMENT   
 3-MONTHS BUYER  

LME Official Opening Stock
(in tonnes)

IWC Replica Watches Panerai Replica

NICKEL
 

Contact Information

Skopski Leguri DOOEL
Address:
16 Makedonska Brigada № 18,
1000 Skopje, R. Macedonia

Tel: +389 (2) 2603 406
Fax: +389 (2) 2603 400

E-mail: kontakt@skopskileguri.com

Blancpain Replica Watches Franck Muller Swiss Replica Patek Philippe Replica Patek Philippe Aquanaut Replica Watches Patek Philippe Nautilus Replica Cartier Replica Watches Cartier Ballon Bleu Replica Watches Calibre de Cartier Replica Watches Omega Replica Watches Omega Aqua Terra Replica Watches Replica Watches